✔ Uitvoerend en adviserend ✔ Drang om te innoveren ✔ In korte tijd veel werk verzetten ✔ Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bomen aanplanten

In het aanplanten en verplanten van bomen ligt de oorsprong van ons bedrijf. Wij zijn bomenmensen. Houden van de kracht die een boom uitstraalt. De bijna tegenstrijdige sierlijkheid tegelijk ook. De boom als blikvanger in een straat of park. Als sierraad. Als decor waartegen zich het dagelijkse leven afspeelt. Kortom, u merkt: als we het over bomen hebben of het aanplanten van bomen, dan worden we enigszins lyrisch.

Wat houdt dat in: bomen aanplanten?
Niet iedere boom gedijt op iedere plek even goed. Iedere boom heeft unieke eigenschappen. Net zoals iedere bodem dat heeft. Wij kennen die eigenschappen, als geen ander, en denken vanuit inhoudelijke kennis met u mee over het inrichten van landschappen, straten, parken en tuinen. Vanuit het bomenplan dat wij hebben opgesteld of dat u door uw architect, al dan niet met onze inbreng, heeft laten opstellen, gaan wij vervolgens aan de slag met het aanplanten van de bomen. Wij maken de grond klaar, nemen voorzorgsmaatregelen, planten de boom en verzorgen de afwerking rondom de boom, waaronder bijvoorbeeld het herstellen van het straatwerk.

Wie zijn onze opdrachtgevers in het aanplanten van bomen?
Dat is bijna net zo gevarieerd als de bomen zelf. Wij werken veel voor overheden, maar ook voor verenigingen, instanties, bedrijfsleven en particulieren. Wij planten bomen aan in natuurlandschappen, parken, tuinen, bedrijfsterreinen, enz.

Wilt u meer weten over het aanplanten of verplanten van bomen, neemt u dan eens contact op.

Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!