✔ Uitvoerend en adviserend ✔ Drang om te innoveren ✔ In korte tijd veel werk verzetten ✔ Vrijblijvende offerte aanvragen?

Graszoden

Het leggen van graszoden is voortgekomen uit onze specialisatie in cultuurtechnisch werk. Wij onderhielden al grasvelden, speelterreinen, enz. Om onze klanten van a tot met z te kunnen bedienen, dus ook in de aanlegfase al, hebben we het leggen van graszoden in onze dienstverlening geïntegreerd.

Focus op graszoden op maat
Wij willen kwalitatief goede graszoden leveren. Altijd. Kwaliteit is echter een relatief begrip. Daarom spreken wij liever van graszoden op maat: graszoden die in kwaliteit en duurzaamheid volledig zijn afgestemd op het doel waarvoor het gras gebruikt gaat worden.

Aan wie leveren wij graszoden?
Het gros van onze afnemers zit in de openbare sector of business to business sector. Daarnaast bedienen wij tot op zekere hoogte ook het particuliere segment. Wij leveren dus met name graszoden voor de volgende doeleinden: 

  • het aankleden van parkjes en rustpunten;
  • het inrichten van sportparken;
  • het verfraaien van bedrijfsterreinen;
  • het aanleggen van grote particuliere tuinen of parken

Verkoop, aanleg en onderhoud
Een van de krachten van ons bedrijf is dat wij alles in eigen hand verzorgen. Wij verkopen graszoden, maken de grond klaar, bemesten de grond, leggen het gras en onderhouden vervolgens ook het gras. Alles in eigen beheer. Dat wil zeggen: met zo veel mogelijk eigen mensen en eigen materieel.

Zoden op rol én stapelzoden
De graszoden op rol zijn natuurlijk het meest gangbaar. Voor sommige toepassingen echter zijn stapelzoden meer geschikt. Stapelzoden zijn graszoden die in tegelformaat zijn gesneden, meestal op een formaat van 40x40 cm. Deze stapelzoden worden met name gebruikt voor het herstel van grasvelden  en bermen en om bijvoorbeeld taluds te versterken. Uiteraard leveren wij ook stapelzoden.


Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!