✔ Uitvoerend en adviserend ✔ Drang om te innoveren ✔ In korte tijd veel werk verzetten ✔ Vrijblijvende offerte aanvragen?

Hekwerken

Hekwerken vormen een bijna alledaags product waar wij mee werken. Vanwege ons werkterrein in het groen en de fauna, zijn het dan met name de landschappelijke hekwerken die wij plaatsen. Hekwerken dus die zijn bedoeld om een dierenweide of terrein af te rasteren.

Voorbeelden van hekwerken
Hekwerken die wij met name plaatsen, zijn hekwerken rondom:

  • Natuurgebieden, bossen en parken
  • Tuinen
  • Bedrijfsterreinen
  • Weien en dierenverblijven: bijvoorbeeld kinderboerderijen, paardenweilanden en veeweilanden. 

Wat is onze rol in het plaatsen van hekwerken?
Onze focus ligt van oudsher natuurlijk op de groenvoorziening; op het ontwerpen, aanplanten en beheren van openbaar en particulier groen. De kunst daarbij is om hekwerken op een zo natuurlijke manier in het landschap of terrein te laten integreren, zodat het hekwerk niet louter functioneel is, maar ook esthetisch verantwoord. Vandaar ons besluit om het plaatsen en onderhouden van hekwerken integraal onderdeel te laten zijn van ons aanbod.

Wie zijn onze opdrachtgevers?
Onze projecten variëren in grootte, van het plaatsen van een kilometerslange afrastering om een natuurbos tot en met het plaatsen van een omheining om een particuliere tuin. Ook onze opdrachtgevers zijn dus heel divers, variërend van overheidsinstanties en verenigingen tot en met bedrijfsleven en particulieren.

Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!