✔ Uitvoerend en adviserend ✔ Drang om te innoveren ✔ In korte tijd veel werk verzetten ✔ Vrijblijvende offerte aanvragen?

Over ons

Jos Kanters Groenvoorziening geldt al vele jaren als een betrouwbare partner voor overheid, bedrijfsleven en particulieren en dan met name in het zuidoosten van het land. Een reputatie waar we trots op zijn; en die we iedere dag opnieuw weer waar willen maken.

De oorsprong

Ons specialisme in groenvoorziening dateert van 25 maart 1997, het jaar dat Jos Kanters zijn bedrijf in Boerdonk oprichtte. Dat deed hij in de stellige overtuiging dat er plek was voor een nuchter bedrijf dat overheid en aannemerij op een professionele, maar laagdrempelige manier zou ondersteunen in het aanleggen en onderhouden van groen.

 Focus op efficiënt werken

Door te focussen op efficiency en op het optimaliseren van processen, legde hij de basis voor het huidige bedrijf. Een gezond bedrijf dat inmiddels wordt geleid door Paul Kanters en waar 25 vakkundige groenvoorzieners een breed scala aan mooie klanten van dienst zijn.

Verregaande betrokkenheid

Ons bedrijf is gestoeld op vakmanschap, op gebruik van professioneel materieel, op een oprechte interesse in al wat bloeit en groeit en op een verregaande betrokkenheid bij de projecten van onze opdrachtgevers. Dat alles zorgt dat wij stevig in onze schoenen staan en iedere dag vol ideeën en vol energie werken aan het realiseren van een verzorgde omgeving.  Paul Kanters

Directeur


Ruud Nooijen

Bedrijfsleider


Rick Daandels

Calculator/werkvoorbereider


 Rik Bijvelds

 Projectleider/ecologisch advies

 

Thijs Ivits

Uitvoerder

 

Marlie Bouwmans

Administratief medewerkster

 

Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!