✔ Uitvoerend en adviserend ✔ Drang om te innoveren ✔ In korte tijd veel werk verzetten ✔ Vrijblijvende offerte aanvragen?

Landschappelijke poorten

Wanneer een natuurgebied omheind is, wordt het betreden van zo’n gebied lastiger. Onderhoud en controle in een natuurgebied is noodzakelijk, maar om dieren in hun eigen territorium te beschermen tegen overlast moet de toegang voor onbevoegde voertuigen afgesloten worden. Landschappelijke poorten bieden hier de geschikte oplossing.  

Welke poorten zijn er?

Er zijn tal van poorten die kunnen worden toegepast in combinatie met ons assortiment rasters. Om  maar een greep uit ons assortiment poorten te benoemen: werkpooten, loopporrten, klaphekje en houten slagbomen. Deze poorten zijn uit te breiden met dassengaas of een faunaplaat waardoor er in elke situatie de geschikte bescherming wordt geboden.

Voor wie plaatsen wij poorten?

Dat doen wij met name in opdracht van lagere overheden en wegenbouwers, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor het plaatsen van een poort. Wilt u meer informatie over ons assortiment landschappelijke poorten? Neem dan eens contact met ons op. 

Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!