✔ Uitvoerend en adviserend ✔ Drang om te innoveren ✔ In korte tijd veel werk verzetten ✔ Vrijblijvende offerte aanvragen?

Onderhoud van Landal parken

Met meer dan zestig parken in binnen- en buitenland is Landal GreenParks in ons land de grootste aanbieder van bungalowparken. In twee van die parken, Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen, doen wij het onderhoud. Op deze parken werken we 365 dagen per jaar volgens een zeer uitgebreid groenbestek.

Wij zijn hierbij verantwoordelijk voor dagelijkse zaken zoals het onderhouden van de afvalbakken, het prikken van zwerfvuil, en het schoon en netjes houden van de terreinen rondom de centrale faciliteiten. Op Landal Het Vennenbos zorgen wij ook dagelijks voor de schapen, geiten, varkens, ezels, kippen, pauwen, kalkoenen & konijnen op de kinderboerderij!

Op basis van een vooraf gemaakte jaarplanning werken wij hier onder andere ook aan, onkruidbestrijding, ongedierte bestrijding, maaien van gazon rondom de bungalows, snoeien van bomen & hagen, onderhoud van de vennen op het park.

De afgelopen 4 jaar hebben wij zorggedragen voor de omvorming van het groen op Landal Het Vennenbos. In 4 fases zijn de gebieden rondom de bungalow omgevormd. We hebben hier in totaal 3500 bomen verwijderd en veel opschot gerooid. Op deze manier zijn de bungalows lichter en zonniger geworden, en is er meer ruimte voor gras. Kinderen kunnen hier nu heerlijk spelen. Het gehele park is opnieuw aangeplant met solitaire heesters.

Kortom we zijn 365 dagen per jaar aanwezig. Met betrokken groenwerkers, die hun werkzaamheden in het park als ontzettend dankbaar ervaren, in de wetenschap dat zij er oprecht aan bijdragen dat mensen een paar dagen lang van een heerlijk verblijf in het park kunnen genieten. 

 

 

Landal Greenparks

Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!