✔ Uitvoerend en adviserend ✔ Drang om te innoveren ✔ In korte tijd veel werk verzetten ✔ Vrijblijvende offerte aanvragen?

Snoeien

Het snoeien van bomen is van oudsher een van de competenties waarin wij ons hebben gespecialiseerd. Snoeien is een onderdeel van de werkzaamheden die wij voor overheid, bedrijfsleven en particulieren verrichten in het aanplanten, verplanten en onderhouden van bomen.

Wanneer moet je snoeien?
Er zijn verschillende redenen om een boom of meerdere bomen tegelijk te snoeien:

  1. Snoeien om de groei van een boom in goede banen te leiden.
  2. Snoeien vanwege de veiligheid: overhangende of afgebroken takken kunnen een gevaar vormen.
  3. Snoeien om het aanzien van een boom op te waarderen.

Ervaren boomverzorgers
Wij hebben ervaren boomverzorgers in dienst. Mensen die zijn geschoold tot European Treeworker (ETW). Een absolute must, vinden wij. Het snoeien van bomen betekent immers werken op hoogte, vergt dat je de klimtechniek beheerst, dat je kennis van bomen hebt en inzicht in de status en kwaliteit van een boom.

Eerste hulp bij stormschade
Een zware storm kan heel veel schade veroorzaken aan een boom. En niet alleen aan de boom: losgerukte of afgebroken takken, die vaak in het takkengestel van de boom blijven hangen, vormen een gevaar voor de veiligheid van u en uw omgeving. Omdat wij het snoeien van bomen in eigen beheer doen en met eigen materieel, kunnen wij snel in actie komen. Dus heeft u stormschade? Wacht dan niet te lang voordat u in actie komt.


Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!