✔ Uitvoerend en adviserend ✔ Drang om te innoveren ✔ In korte tijd veel werk verzetten ✔ Vrijblijvende offerte aanvragen?

WILDROOSTERS

Nederland is dichtbevolkt en kent drukke wegen. Daarnaast worden veel natuurgebieden gecreëerd waar vele soorten dieren leven. Om deze twee factoren te combineren worden er rasters rondom natuurgebieden aangelegd zodat dieren veilig in het natuurgebied kunnen verblijven. Soms is het ook gewenst dat een voertuig het natuurgebied in kan rijden.

 

Hoe kan zo’n voertuig gemakkelijk in een natuurgebied komen?

Om een gemakkelijke ingang voor voertuigen te creëren én om dieren in hun leefgebied te houden, leggen wij wildroosters of veeroosters aan. Koeien, edelherten, damherten, reeën en wilde zwijnen zijn goede voorbeelden waarvoor wildroosters of veeroosters worden aangelegd.

Zo’n roosters worden vaak gecombineerd met een wildraster dat erop aansluit. Dit kan een dassenraster, schapenraster of een puntdraadraster zijn. Daarnaast is het nog mogelijk om diverse opties toe te voegen aan het wildrooster, veerooster en wildraster, zoals een paardentourniquet. Daarnaast zijn er wildroosters/ veerooster voor zwaar verkeer en wildroosters/ veerooster voor licht verkeer. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Informeer eens naar de mogelijkheden!

Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!